Brug en PARTNER advokat der altid har barnets bedste i fokus.

Vi har stor forståelse for, at dine børn er det vigtigste du har, og at der er mange følelser i spil, når det skal besluttes hvor børnene skal bo, og hvor meget samvær den anden skal have, i forbindelse med et samlivsophør. Hos PARTNER Advokater har vi stor erfaring med børnesager og hjælper dig med råd og vejledning, for at sikre de bedste aftaler for dine børn og dig. Hos PARTNER Advokater kan vi bistå dig med disse 4 vigtige områder:

Forældremyndighed

Skilsmisseberegning

Hos PARTNER Advokater kan vi hjælpe dig med at udforme en aftale om fælles eller fuld forældremyndighed.

Hos PARTNER Advokater bistår vi også i processen hvis I er uenige om forældremyndigheden, herunder deltager i møder i Familieretshuset og bistår dig under en retssag i Familieretten. 

Bopæl

Samværsaftale

Hos PARTNER Advokater kan vi hjælpe dig med at udforme en aftale om hvor barnet skal bo, herunder også en aftale om delt bopæl. 

Hos PARTNER Advokater bistår vi også i processen hvis I er uenige om barnets bopæl, herunder deltager i møder i Familieretshuset og bistår dig under en retssag i Familieretten.

Samvær

Skilsmissepapirer

Hos PARTNER Advokater kan vi hjælpe dig med at udforme en aftale om samvær med barnet, så det omfatter både hverdagssamvær og feriesamvær.  

Hos PARTNER Advokater bistår vi også i processen, hvis I er uenige om samvær, herunder deltager i møder i Familieretshuset og bistår dig under en eventuel retssag i Familieretten.

Børnebidrag

Hos PARTNER Advokater kan vi hjælpe dig med at udforme en aftale om bidrag til dit barn. Hos PARTNER Advokater bistår vi også i processen hvis I er uenige om bidrag, herunder ansøgning om fastsættelse, ændring eller bortfald. 

Medlem af Advokatsamfundet
Medlem Danske bestyrelsesadvokater

Dygtige familieretsadvokater der står klar til at hjælpe:


Når det handler om børn, er det vigtigt at have styr på alle aspekterne, både det juridiske og det menneskelige. Jeg bestræber mig 100% på at mine kunder kommer bedst muligt videre - samtidig med at der er styr på juraen og aftalerne.


Birgit Thrusholm Advokat (H)

+1000 børnesager på 20 år


 Nogen børnesager kan være hårde og langvarige og derfor bliver den rigtige rådgivning og støtte ekstra vigtig. Som din advokat er jeg garant for, at du har en STÆRK partner ved din side i hele forløbet.


Louise Vigand Kryger - Advokat

+500 børnesager på 10 år


Det siger andre om os:

”Jeg har haft god brug af Louises bistand over flere omgange, både i forbindelse med samværs- og bopælssag.

Louise har været med mig under hele mit sagsforløb, med bl.a. møder i familieretshuset, men også med rådgivning i hvordan jeg skulle håndtere både min modpart men også samarbejde med andre instanser.

Det har for mig været uundværlig at have en der er med mig i hele processen, som taler min sag, og som hjælper mig med at få sagt det jeg skal, og ikke mindst som støtte og opbakning i en svær og ubehagelig situation.

Jeg vil til enhver tid anbefale Louise, som jeg også selv vil vende tilbage til, hvis behovet skulle opstå igen."

Camilla Wiegardt Holm

"

Louise.

Jeg vil gerne takke dig for din indsats. For din ordenlighed og for dit fokus på børnene konstant. Det betyder virkeligt meget for mig. Jeg er ikke i tvivl om at du er med til at gøre en forskel i de sager du tager og jeg ville ønske der var flere som arbejder som dig. Du har været en virkeligt stor hjælp og støtte og du har hjulpet mig med at forstå sammenhæng og behov. Jeg føler mig holdt i hånden og føler at din ekspertise har guidet mig og givet mig en endnu større forståelse.

 Af hjertet tak for det du har gjort.

"

Tommy

”Kære Louise. Selvom det at være advokat er dit job, har du betydet enormt meget udover det som du professionelt har ydet. Din empati, forståelse og omsorg for mig som klient, har gjort en kæmpe forskel i forløbet, og det skal du have tak for.”

Khamille Mathiesen

Spørgsmål og svar omkring børnesager

Hvordan starter man en sag omkring barnets bopæl, forældremyndighed og samvær?

Hvor lang tid tager en børnesag?

Hvordan foregår en børnesag?

Hvad koster det?


Køge afdeling

Stensbjergvej 7, 3. tv., 4600 Køge
Telefon 56 67 16 00

Se åbningstider mv.