Trygt boskifte 

– Vi holder dig i hånden gennem hele processen!

Forstå dit boskifte

På denne side har vi samlet nogle vigtige informationer om vores team, vores samarbejde og boskiftet. Formålet er at give dig et indblik i, hvad vi skal igennem over de næste måneder for at kunne opgøre og afslutte boet.

Lær din bobestyrer at kende

Som bobestyrer eller advokat for privatskiftende arvinger klarer vi alt det praktiske

Som bobestyrer eller advokat for privatskiftende arvinger tager vi os af det praktiske arbejde i forbindelse med behandlingen af dødsboet. Vi består af et team af kompetente sagsbehandlere.

Vi sørger for, at boet skiftes efter gældende regler og arvingerne tildeles deres retmæssige arv.

Vores team tager sig f.eks. af kontakt til kreditorer, administration af boets aktiver, og udarbejdelse af åbningsstatus og boopgørelse. Det er komplekse opgaver, som vores team har mange års erfaring i at håndtere.
Birgit Thrusholm

Advokat

For mig som bobestyrer er det vigtigt, at mine kunder altid føler sig godt orienteret om status og næste skridt.

Louise Vigand Kryger

Advokat

Et boskifte kan være en lang og hård proces imens du samtidig er i sorg. Jeg vil som bobestyrer tage dig i hånden hele vejen.

Steen Witthøfft

advokat

Vi sørger for den bedste mulige service til arvingerne, så de føler sig forstået og hørt igennem hele processen med dødsbobehandlingen.

Dødbobehandlingen kan være en lang proces

Før du som arving kan få udbetalt arv og boet kan afsluttes, skal der foretages en række formelle handlinger i forbindelse med skiftet.

Det er en proces, der tager tid, og derfor vil du opleve ventetid undervejs. Flere gange i processen kræver et boskifte fx tilbagemelding eller godkendelse fra SKAT og skifteretten.

Det kan være godt fra start at vide, at et boskifte kræver en god portion tålmodighed undervejs.

Trygt Boskifte er din garanti for tryghed

Som medlem af mærkningsordningen Trygt Boskifte følger vi konkrete retningslinjer udstedt af Danske Advokater og Advokatsamfundet.

For dig betyder det, at du er sikret en gennemsigtig, fair og tryg behandling af dit skifte fra start til slut.

Bobestyrere som er del af Trygt Boskifte har vedkendt krav, som sikrer den bedst mulige service til arvingerne af dødboet.

Paul Mollerup, Adm. Direktør Danske Advokater


Køge afdeling

Stensbjergvej 7, 3. tv., 4600 Køge
Telefon 56 67 16 00

Se åbningstider mv.