Corporate Social Responsibility

CSR (Corporate Social Responsibility) er betegnelsen for virksomheders samfundsansvar og står for virksomheders arbejde med at integrere sociale, miljømæssige og økonomiske hensyn i deres forretningsaktiviteter.

Hos PARTNER Advokater er vi af den opfattelse, at titlen som advokat forpligter, og det lægger derfor virksomheden meget på sinde, at vi i vores ellers travle arbejdsdag sætter tid af til at arbejde frivilligt med samfundsansvarlige sager, herunder også at vi hver især engagerer os i vores lokalsamfund. PARTNER Advokater opfordrer som arbejdsplads sine medarbejdere hertil, ligesom der stilles arbejdstid til rådighed for disse opgaver.     
 
Det betyder, at PARTNER Advokater bl.a. yder offentlig retshjælp pr. telefon og mail, via kontorets kontaktboks samt i diverse advokatvagter, påtager sig sager under fri proces, sidder som ulønnede bestyrelsesmedlemmer i diverse lokale foreninger samt afholder gratis kurser og foredrag om diverse juridiske emner.

Under den enkelte advokats profil her på siden kan du se, hvor den enkelte advokat har valgt at fokusere sin frivillige arbejdskraft.


Køge afdeling

Stensbjergvej 7, 3. tv., 4600 Køge
Telefon 56 67 16 00

Se åbningstider mv.