Inkasso - vi inddriver dine penge hurtigt og effektivt. 

Hos PARTNER Advokater bistår vi gerne med effektiv inddrivelse af dine tilgodehavender. Udestående debitorer er belastende for et firmas likviditet. Det er derfor vigtigt, at man indretter sine faktureringsgange og rykkerprocedurer så effektivt som muligt, sådan at man hurtigt får klarhed over, om debitoren skal tages til inkasso. Hos PARTNER Advokater rådgiver vi jer om indretningen af jeres rykkerprocedurer, så den bliver så smidig som muligt, og sådan at I har sagen fuldstændig klar til at blive taget til inkasso hos os.  Vi har 3 mulige fremgangsmåder.

Aftaler

Skilsmisseberegning

Den hurtigste vej til at få pengene ind, er ved indgåelse af aftaler med debitor.

Hos PARTNER Advokater starter vi derfor altid med dialog med debitor omkring en anerkendelse af gælden og indgåelse af en aftale om betaling. Vi administrerer også gerne jeres afdragsordninger, så I kan bruge tiden på at fakturere yderligere arbejder.

Betalingspåkrav

Hvis debitor ikke ønsker at indgå en aftale eller ikke svarer, men ikke i øvrigt har indsigelser til kravet, så kan man benytte reglerne om betalingspåkrav, hvis kravet er under kr. 50.000.

Det er en nemmere og hurtigere vej igennem retssystemet, hvor man hurtigt opnår en dom i sagen og derefter straks overgår til behandling ved fogedretten med henblik på inddrivelse.  

Hos PARTNER Advokater har vi dygtige inkassomedarbejdere, som varetager sagen for dig fra start til slut.

Stævning

Skilsmissepapirer

Hvis dit krav er over kr. 50.000 eller hvis der er indsigelser imod dit krav, er det nødvendigt at udarbejde stævning i sagen.

Hos PARTNER Advokater har vi erfarne advokater der er vant til at gå i retten og kender retssystemet fra A-Z. Hvis du har en retshjælpsforsikring, så hjælper vi med at søge dækning til sagen og fører sagen uden anden udgift for dig end din selvrisiko.

Dygtige inkassoadvokater der står klar til at hjælpe:


Inkasso er til tider et nødvendigt onde, som alle forretningsdrivende gerne vil undgå. Hos PARTNER Advokater gør vi vores til at vores kunder ikke bruger unødig tid og energi på inkassosager.


Louise Vigand Kryger Advokat

Spørgsmål og svar omkring inkasso

Hvad koster en inkassosag?

Hvor lang tid tager en inkassosag?

Hvordan foregår en inkassosag?

Hvad hvis debitoren ikke betaler?


Køge afdeling

Stensbjergvej 7, 3. tv., 4600 Køge
Telefon 56 67 16 00

Se åbningstider mv.