Få skrevet et testamente der giver ro til de efterladte

Døden er ikke noget vi bryder os om at tale om. Rigtig mange vil gerne have oprettet et testamente, men de får det ikke gjort. Hos PARTNER Advokater vil vi gerne medvirke til at rådgivningen om arven efter dig bliver så let tilgængelig som muligt. 

Ægtefæller og arv

Skilsmisseberegning

Som ægtefæller arver man hinanden efter arveloven. Hvis afdøde også efterlader sig børn, arver ægtefællen i konkurrence med børnene. Med et testamente kan man sikre sin ægtefælle størst mulige arv og dermed f.eks. sikre at ægtefællen kan blive i huset og fortsætte sit praktiske daglige liv selvom den anden ægtefælle er afgået ved døden. Men det kræver forberedelse at sikre, at man efterlader længstlevende i den bedst mulige situation. Det kræver rådgivning og overblik over de muligheder, som oprettelse af testamente giver selv ægtefæller kun med fælles børn.

Samlevende og arv

Skilsmissepapirer

Samlevende arver ikke automatisk hinanden - og det er uanset om de har børn sammen og uanset hvor længe de har boet sammen. Hvis man som samlevende ønsker at arve efter hinanden, SKAL man oprette et testamente. Her giver arveloven mulighed for, at man kan efterlade op til 7/8 af sin formue til en samlever. 

Børnetestamente 

Samværsaftale

I et børnetestamente kan du skrive hvem du ønsker der skal tage sig af dine børn, såfremt du dør inden de fylder 18 år. Derudover kan du f.eks. også sætte beløb af til denne værge. Det er Familieretshuset der træffer afgørelse om, hvem der skal være barnets værge. 

Dygtige arveretsadvokater der står klar til at hjælpe:


Dødsbobehandling er svært og tidskrævende og skal foregå på et tidspunkt hvor arvingerne også er i sorg og har mange andre vigtigere ting at tage sig af. Derfor er der mange der vælger at overlade det besværlige papirarbejde til en erfaren advokat som mig


Birgit Thrusholm Advokat (L)


 Jeg er specialist i oprettelse af testamente! Jeg rådgiver om oprettelse af testamente nærmest hver eneste dag. Jeg holder rigtig mange testamentsmøder, ligesom jeg også holder foredrag og oplæg om emnet 


Louise Vigand Kryger - Advokat

Spørgsmål og svar omkring testamente

Hvad koster et testamente ?

Hvordan oprettet man et testamente?

Hvor ligger notaren?

Er et testamente nødvendigt?


Køge afdeling

Stensbjergvej 7, 3. tv., 4600 Køge
Telefon 56 67 16 00

Se åbningstider mv.