Din personlige skilsmisseadvokat

At gå gennem en skilsmisse er en følelsesladet tid, hvor du også skal tage stilling til mange juridiske spørgsmål. Vi har fuldstændig styr på processen og kan hjælpe dig gennem din skilsmisse, så du får det bedste fundament for at skabe et nyt liv. Som skilsmisseadvokat hjælper vi dig med disse 3 vigtige områder:

Skilsmisse

Skilsmisseberegning

Vi har styr på skilsmisseprocessen og  reglerne om ægtefællebidrag. Det er vigtigt, at du får den rette rådgivning, inden du søger om separation eller skilsmisse, da selve ansøgningen har betydning for både mulighed for ægtefallebidrag og bodelingen

Alle skilsmissesager er unikke, men vi inddrager vores erfaring fra + 1500 sager


Forældremyndighed, bopæl og samvær

Samværsaftale

Når en familie skilles er der mange hensyn at tage og ikke mindst over for evt. børn. Vi er eksperter i at få lavet samværsaftaler som holder i det lange løb og få styr på børnebidrag m.m.

Som din skilsmisseadvokat er vi med til at sikre optimale forhold for dig og dine børn fremadrettet.

Økonomisk Deling

Skilsmissepapirer

Ved en skilsmisse er der mange økonomiske ting der spiller ind og vi hjælper dig til at få styr på det hele. Vi hjælper med bodeling og hjælper dig til at få et overblik over jeres samlede økonomi.

Her er det vigtigt at du bruger en erfaren skilsmisseadvokat, som sikrer dig en fair og rigtig økonomisk skilsmisse.

Dygtige skilsmisseadvokater der står klar til at hjælpe:


I en skilsmisse er det vigtigt at have styr på alle aspekterne, både det juridiske og det menneskelige. Jeg bestræber mig 100% på at mine kunder kommer bedst muligt videre - samtidig med at der er styr på juraen og aftalerne.


Birgit Thrusholm Advokat (H)

+1000 skilsmissesager på 20 år


 Nogen skilsmisser kan være hårde og langvarige og derfor bliver den rigtige rådgivning og støtte ekstra vigtig. Som din skilsmisseadvokat er jeg garant for, at du har en STÆRK partner ved din side i hele forløbet.


Louise Vigand Kryger - Advokat

+500 skilsmissesager på 10 år


Køge afdeling

Stensbjergvej 7, 3. tv., 4600 Køge
Telefon 56 67 16 00

Se åbningstider mv.