Retshjælp eller fri proces i Køge - find ud af hvad der er muligt.

Hos PARTNER Advokater mener vi at alle har ret til en advokat og til at få den bedst mulige rådgivning og støtte i sin sag. Derfor fører vi naturligvis også sager der er dækket af en retshjælpsforsikring og sager der er omfattet af reglerne om fri proces. Vi sørger altid for at få undersøgt, om du har mulighed for at få dækket salæret i din sag under en forsikring eller under fri proces, og vi sørger for at udarbejde ansøgningerne om dækning. Så kan du koncentrere dig om andre ting og vide, at du trygt har overladt sagen i vores hænder. 

Fri proces

Skilsmisseberegning

Fri proces gives kun til retssager der føres ved domstolene, dvs. ikke til forligsdrøftelser inden, sager i Familieretshuset eller lignende.

Hvis sagen er omfattet af reglerne om fri proces, så har man ingen egenbetaling. Fri proces er imidlertid indtægtsafhængigt.

Det er en god ide altid at medbringe dine 2 seneste årsopgørelser samt retshjælpsforsikringspolice til det første møde hos PARTNER Advokater.

Retshjælpsdækning

Retshjælpsdækning gives kun til retssager der føres ved domstolene, dvs. ikke til forligsdrøftelser inden, sager i Familieretshuset eller lignende.

På en retshjælpsdækning har man typisk en selvrisiko. Dækning er ikke indkomstafhængigt.

Det er en god ide altid at medbringe dine 2 seneste årsopgørelser samt retshjælpsforsikringspolice til det første møde hos PARTNER Advokater.

Advokatvagten

Alle advokater hos PARTNER Advokater rådgiver frivilligt i Køges advokatvagt, som findes i borgerservice på Køge Kommune alle onsdage fra kl. 16-17. 

Se https://advokatvagtenkoege.dk/

Medlem af Advokatsamfundet
Medlem Danske bestyrelsesadvokater

Dygtige advokater der står klar til at hjælpe:


Vi står altid klar til dialog omkring mulighederne for retshjælp, eller muligheden for fri porces. Kontakt os hvis du er i tvivl.


Birgit Thrusholm Advokat (H)


Advokattitlen forpligter. Alle skal have lige ret til en advokat der vil tale deres sag og stå ved deres side. Derfor rådgiver jeg i Advokatvagten i Køge og fører sager omfattet af retshjælpsdækning og fri proces. 


Louise Vigand Kryger - Advokat

Spørgsmål og svar omkring retshjælp og fri proces. 

Takster for fri proces i 2024

Hvor stor er min selvrisiko på en retshjælpsdækning?

Hvad er en retshjælpsblanket?

Hvor ligger advokatvagten?


Køge afdeling

Stensbjergvej 7, 3. tv., 4600 Køge
Telefon 56 67 16 00

Se åbningstider mv.