9. juni 2020

Ugen der gik i privatafdelingen.

Covid-19 har ikke fået PARTNER Advokaters kunder til at stoppe deres bryllupsplaner eller planer om huskøb.

I ugens løb er det derfor oprettet flere ægtepagter og berigtiget flere handler. Da det ikke er alle de huskøbende kunder som har været gift, har det også været nødvendigt med rådgivning om og oprettelse af samejeoverenskomst over ejendommen.

Om det er tiden hjemme eller andre årsager der har været medvirkende skal vi ikke kunne sige, men vi oplever stort behov for oprettelse af testamenter og fremtidsfuldmagter i øjeblikket.

Desværre kan den ekstra tid hjemme også skubbe til et i forvejen problemfyldt ægteskab, og vi har således også taget flere sager ind om samlivsophør og skilsmisse, hvor der er behov for rådgivning om bodeling og salg af den fælles ejendom. I særlig grad fylder de mange spørgsmål om børnenes bopæl, samvær med den anden forælder og økonomien i den forbindelse for vores kunder, som vi bistår og rådgiver med at forsøge at undgå retssystemet og i stedet indgå nogle gode aftaler for alle parter. Hvis ikke det lykkes, er det jo glædeligt at såvel Familieretshuset som Domstolene er åbnet op igen.  

At Domstolene er startet op igen, har vi også mærket i den seneste uges tid, hvor vi har været såvel i Retten i Roskilde, som i Næstved og Holbæk og i Østre Landsret i sager vedr. bopæl og samvær, fuldbyrdelse af samvær og om spørgsmålet om forældelse af en del af et krav i medfør af et gældsbrev.       

I PARTNER Advokaters privatretsteam bestående af advokat Birgit Thrusholm, advokat Louise Vigand Kryger og juridisk assistent Anne-Mette Pedersen står vi altid klar til at rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os for en indledende samtale på tlf. 56 67 16 00 eller mail@partneradvokater.dk  


Køge afdeling

Stensbjergvej 7, 3. tv., 4600 Køge
Telefon 56 67 16 00

Se åbningstider mv.